Koliko je normalno vreme za postizanje radne temperature mot
Moderators: dejo, dejca, drakal
Koliko je normalno vreme za postizanje radne temperature mot
Pozz... Zanima me koliko je normalno vreme za postizanje radne temperature motora, auto mi pali iz prvog puta ali mu treba dugo vremena dok ne postigne temperaturu da mogu da vratim sauh, jel ako isto uradim malo ranije na leru se onda pocne gasiti, a kad postigne normalnu temperaturu na leru lepo radi, ovo se desava samo kada je benzin upitanju, na gas lepo upali, cak ne moram skroz ni da izvlacim sauh, i nakon paljenja posle par minuta vec mogu skroz da ga vratim, zanima me vase misljenje i iskustvo u vezi ovoga, posto se ja slabo razumem, dali mislite da je to sve ok, ili bi mozda trebalo da se odradi neki servis i na cemu? Hvala...
Koji auto ide 120 km/h po makadamu? Službeni!
Re: Koliko je normalno vreme za postizanje radne temperature
lose nastelovan karburator.
sto se temperature tice, u voznji joj treba 5 min da digne temperaturu preko 70'C po vremenu kakvo je ovih dana. ako treba duze, menjaj termostat
sto se temperature tice, u voznji joj treba 5 min da digne temperaturu preko 70'C po vremenu kakvo je ovih dana. ako treba duze, menjaj termostat
j***** auto bez kardana
Hvala na odgovoru... 

Koji auto ide 120 km/h po makadamu? Službeni!
A kakva je procedura zamene termostata? Cena?
Jednostavna, ispusti antifriz, zameni termostat, vrati antifriz, ispusti vazduh i gotovo.