lajka na prodaju

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

User avatar
altinjanin
Posts: 3994
Joined: Mon Jun 09, 2008 2:19 pm
Automobil: lada 112 16v
Location: ZEMUN-ALTINA CITY

Re: lajka na prodaju

Post by altinjanin » Wed Aug 24, 2016 11:28 pm

Zvali su dosta njih za ova dva meseca koliko je bila na oglasima,ali prosto nisam zeleo da je poklonim...a ljudi to traze,,,jer...zaboga,Lada je to... :x :x e,nema vise...jeste da su cene pale,jeste da Lada nije na ceni,ali ipak je dosta u nju ulozeno,naravno,treba jos ulaganja,ali za relativno male pare vracam stanje auta u ok stanje,pa bar da sluzi do sledeceg reatesta..
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

Boki78

Re: lajka na prodaju

Post by Boki78 » Wed Aug 24, 2016 11:39 pm

altinjanin wrote:Pa...sajtne obe,zadnji rubovi,patos,napred kod desnog tocka vezni lim,iza amortizera,iza opruge,ima dosta rdje i rupa dole na podu...ima posla..zatim..reatest plina...zatim kraj oktobra regisrtracija.Tako je ,kako je...Svakako da sam imao i plan B,to je ovaj plan,da ukoliko ne ode lajka,da je sredim,jer nema vise vremena..tako da,polako sada,u narednih mesec dana sledi sredjivanje.
Tu ti je krucijalno da nadjes odlicnog limara i da ne stedis na tome. Sve sto ustedis za dve godine dolazi ponovo i tako u krug. Ako se uradi kako treba sa time si zavrsio za veoma dug period. Price kako se limarija mora da radi na par godina nemaju veze s mozgom,mislim i mora al samo ako si mentol. Nikakvo jajarenje na materijalu i kvalitetu rada. Ja iz zezanja namazao 2k epoksi prajmer na izrdjalu ogradu terase. Od aprila do danas po svim kisrnama itd nigde nije pustila, da ne poverujes. Mozes misliti na sta lici kad auto tretiras time, nakon tretmana rust conveterom. Jos ako zna da vari i ne koristi krs lim to je to ....

Ja se neko vreme vabim da vidim kako ovaj lik radi in vivo. Od svega sto sam do sada video ubedljivo najpedantniji, ovo ovde po Bg je uglavnom sviranje qrcu. Odlicni su da presrafe vrata, zamene karoserijski deo polovnim i prespricaju, al da rade nesto vise. U najboljem slucaju, kad krenu u "ozbiljne restauracije" to podseca na radove iz OTO. Krpe deo po deo, prave geometrijski tragikomicne strukture, lim ne znaju da oblikuju van prostih formi ni nakon 40 godina rada ... Ovog da vidis kako pravi profilisane unutrasnje sajtne, krivine ... fckn umetnik .Kad vidim pun profil za unutrasnju sajtnu koji nasi lokalni eksperti zavare onako domacinski meni bude zlo, za takav rad ne bih dao ni prebijenu paru...

https://www.facebook.com/duconni

User avatar
altinjanin
Posts: 3994
Joined: Mon Jun 09, 2008 2:19 pm
Automobil: lada 112 16v
Location: ZEMUN-ALTINA CITY

Re: lajka na prodaju

Post by altinjanin » Thu Aug 25, 2016 8:40 am

Svakako da ce to sve da se sredi kako treba.Da pazarim delove karoserije,pa onda dalje.Jer,lajka je ostala u mojim rukama,da je sredim,pa kao stavim u oglas,necu izvuci pare. Ovako,ima da gura bar do 200.000.E sad,ako za 2,3, godine nesto iskrsne,neka X ray,onda.. :twisted:
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

User avatar
aleko-2141
Posts: 6366
Joined: Wed Apr 10, 2013 11:22 pm
Automobil: Moskvic Aleko
Location: Beograd

Re: lajka na prodaju

Post by aleko-2141 » Thu Aug 25, 2016 4:42 pm

Naopako kako čovek radi :-D

Post Reply