samara 1300 NS 1988.g

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

Post Reply
rango959
Posts: 2
Joined: Tue Jun 09, 2015 9:15 am
Automobil: samara
Location: Novi Sad

samara 1300 NS 1988.g

Post by rango959 » Tue Jun 09, 2015 3:10 pm

Znam da je nepristojno, ali tera me Parking servis koji je već pre par dana išpartao linije na parkingu kod zgrade i time "sagradio i uredio" parking za naplatu... Ako smatrate da nije u redu da odmah postavljam oglas, šta da radim, brišite. Mada sam u predstavljanju objasnio zašto sam ponovo novi član. Elem, moram da se rešim Lade Samare 1300, neregistrovane, u voznom stanju. Parkirana je na dotičnom parkingu u Novom Sadu, koji je Parking servis uz pomoć kantice i četke, uz natčovečanske napore, pretvorio u parking za naplatu. Obzirom da nije registrovana ne dolazi u obzir odvoženje, samo vuča ili šlep, i to negde u lokalu NS. Lada ko lada, dovoljno je reći da je za svo vreme od 1988. limarija samo jednom sređivana - nije u sjajnom stanju. Napred zimske gume, nisu prešle više od 3000, nazad letnje sa dobrim šarama. Zadnje kočnice su uvek bile problematične, pre 10-tak meseci ih radio "neki majstor po preporuci", zamenio pakne i cilindre i posle toga su radile ok 3-4 meseca, u međuvremenu istekla registracija, žena nije dala da se registruje i tako stoji od decembra. Povremeno upalim, provozam po parkingu i to je to.
Generalno, auto je za delove. Ja da ga čerupam na parkingu (koji će uskoro da se naplaćuje) nemam uslova iako bi to bilo isplativije. Ako nekome treba za delove ili ima uslova da je odveze i čerupa - tu je. Da ga prodajem na kilo mogu da iščupam nekih 140-150€. Toliko bi ga dao i ovako, greota da ga prodajem na kilo kao sekundarnu sirovinu. A računam na forumu su ipak ljudi koji se vezani na neki način za Lajke, a nije im strano da zavrnu rukave. Da me žena nije za...ala oko registracije ja bi ovu još koju godinu ganjao.
U obzir može da dođe i neka trange-frange varijanta zamena za usluge limara i lakirera pošto na ženinom autu treba nešto da se odradi, zaštita patosa, sređivanje nekih mesta gde je krenula korozija, mehaničarske usluge VW grupacije Seat, već bi se dogovorili. Možda neki monitor 27", neko jače kvalitetnije napajanje za računar, grafika...
Toliko od mene, da stavljam smajlija - ne smeje mi se
jedino se na drvo ne penje... Lada

Post Reply