Hvala unapred
Moderators: BokeYGTi, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja, tommy
Problem je na plinu i na benzinu.Pera wrote:Kakva bre elektronska dizna - jedina uloga joj je ler i da reaguje na cut off komandu.
Nisi rekao,jel je problem na plinu ili benzinu,ili na oba???
Kakve veze relej ima s tim...
Ako dobro vergla,automat takodje nema veze.
Labav zupcasti,svasta se moze cuti
Da pomeren je skroz u smeru kazaljke na satu(do kraja).Pera wrote:Proveri razvodnik,da nema lufta u cauri.
Nisam te dobro razumeo kako stoji razvodnik,ali kada ga pomeras u smeru kazaljke na satu,paljenje ide u ranije ili u minus,ako je skroz u plusu,to ne valja.
Svecice ne znaci kolko su stare,ja sam jednom naleteo na fals NGK,kolki je zazor svecica???
Vergla kao luda jer je anlaser BOSCH-ov 100% ispravan.vladista wrote:Jel brzo vergla?Da ti nije vremenom popustila neka cetkica na anlaseru,pa sad sporije vergla a da ti i ne primecujes.....ja sam zbog toga zamalo otvorio motor na Rivi 1.3.Probaj na gurku da je upalis...ako tako sveze na pola metra prekontrolisi anlaser....
Nema shta da te brine meni je samara 1.3 i upravo je bilo kao shto sam naveo a to oko zupcenja je isitina sve zastave 101 jugici i golfovi koje sam proturio kroz ruke upravo ovako sam resavao paljenje 1 zub napred ili 2 nazad i svaki pali ko mina !Zabrinete me ponekad kad procitam resenja koja nudite, ne igrajte se tako uzupcenjem na samari 1,3 je 2 zuba sasvim dovoljno da pokrivi ventile zna se kako se uzubljuje kais.