Drugari moji, ja sam od muke doktorirao na tim bravama u zadnjih nekoliko godina.

Kad mi je pukao fabricki jezicak (a izdrzao je dobro s obzirom da je auto '90 godiste, inace mi smo prvi vlasnici tj. moj otac ga je kupio novog u Sofiji), zamenio sam ga novim jezickom proizvodjaca ru-parts, on je izdrzao jednu zimu i slomio se. Mehanizam je lepo radio i sve je bilo montirano kako treba, jednostavno kvalitet materijala je katastrofa, i ne moze da traje. Inace ovde kod nas firma "Mirko livac" je pravila te kvake i komponente, ti delovi su bili puno kvalitetniji od ovog smeca ru-parts, ali oni vise ne rade i ti delovi vise ne postoje po radnjama, znam da ih je bilo ranije. Nekoliko puta sam nabavljao sto jezicke, sto komplet bravu "ru-parts", i nema sanse, izdrzi pola godine maks. i lomi se, ili jezicak ili ona poluga. Svaki deo sklopa te brave je uradjen kao kineska igracka. Nesto sam nasao na KP pa cu videti sa covekom, trazim polovnu originalnu. U svakom slucaju javljam ovde sta sam uradio. Pozdrav