Opstanak Skore na Lada forumu
Moderators: dejo, djape1977, radek mb, Alexa, Shone89
Re: Opstanak Skore na Lada forumu
Au kakav ste mi problem napravili ...
... pa nisam ja postavio oglas da prodajem delove nego da se pohvalim kako imam dobrog brata ...
...
Sad mi trazi da mu sve to vratim, kaze da nije lepo da zaradjujem na njegovom poklonu a i bolje ce on to rasproda nego ja ...
... i jos mi trazi pola para od onoga sto sam uspeo u medjuvremenu da rasprodam ...
...
A ti si Gago do sada vec mogao da kupis komplet Samaru za delove ...
... koliko si samo dao para za polovne altenatore i polovne gume sto ti je Strumpf uvalio ... plus ovih 3000 sto bi dao za km sat bi bilo sasvim dovoljno za jedan solidan primerak ...
...
...

Sad mi trazi da mu sve to vratim, kaze da nije lepo da zaradjujem na njegovom poklonu a i bolje ce on to rasproda nego ja ...

A ti si Gago do sada vec mogao da kupis komplet Samaru za delove ...

...
Dzabe tebi sto mi dajes kada ja nemam srca da ti ih uzmem ... zato i vozim Ladu a ne slona ...Dajem 3000 za kilometar sat
Sad je Skora
kad daje ...jel ????????
Elem ....bio sam bolestan tri dana ,nisam izlazio iz kuce ,tako da te i druga tura ceka za isporuku

Levo od kutije se nalazi Varta 52A koja jos uvek ima fabricku garanciju (i fiskalni naravno)
Na kutiji se nalaze umetci za tapacirunge (da ne budu cosavi)
Desno od kutije se nalazi bela kutija u kojoj se nalaze kristal stopaljke
.Kako su dosle nikad nisu ni raspakovane.....
U kutiji se nalazi dosta sitnuriju koja ce nekad zatrebati ....Novi semerinzi SVI,pojacalo sa ekvilajzerom,beli migavci KOMPLET ,selne ,dodatni stopovi BOSCH,Denso svecice,prskalice za soferku ,keramicka slavina ,creva ,pocinkovani srafovi ,nasloni od 110ke,distanceri,keramicki fasunzi za sijalice .....i jos dosta toga

Kad KLASIFIKUJES ,pocni lagano da trazis
neko od 17 do 22kg 
.......pa da vidimo kako si ti to slozio u tvoj stek

Elem ....bio sam bolestan tri dana ,nisam izlazio iz kuce ,tako da te i druga tura ceka za isporuku

Levo od kutije se nalazi Varta 52A koja jos uvek ima fabricku garanciju (i fiskalni naravno)
Na kutiji se nalaze umetci za tapacirunge (da ne budu cosavi)
Desno od kutije se nalazi bela kutija u kojoj se nalaze kristal stopaljke

U kutiji se nalazi dosta sitnuriju koja ce nekad zatrebati ....Novi semerinzi SVI,pojacalo sa ekvilajzerom,beli migavci KOMPLET ,selne ,dodatni stopovi BOSCH,Denso svecice,prskalice za soferku ,keramicka slavina ,creva ,pocinkovani srafovi ,nasloni od 110ke,distanceri,keramicki fasunzi za sijalice .....i jos dosta toga

Kad KLASIFIKUJES ,pocni lagano da trazis

.......pa da vidimo kako si ti to slozio u tvoj stek

Kristal stopaljke i komplet zmigavce mozes samtrati konfiskovanim 

...i druga tura ceka za isporuku![]()

To je najmanji problem ... tankujem ti slona do cepa i palimo kod Kaleta, na ibarskoj, na klopu. Vodimo samo Dejcu sa nama jer je on ovde jedini pravi i istinski zaljubljenik u lade.,pocni lagano da trazisneko od 17 do 22kg Image
Ma nemoj,a ja?
Volim lade a tek corbicu kod kaleta.....
Volim lade a tek corbicu kod kaleta.....