masan_motor wrote:
Šta si predao auto na otpad pa se hvališ? Ajde konačno si se rešio te bede i sad ćeš polako da nestaneš sa ovog foruma i prestaneš da zagađuješ;)
Što bih ja auto na otpad predavao? To što je tebi iznad ulaza u "obdanište" pisao "JKP Vodovod i kanalizacija" pa tamo uvek završiš je tvoj problem.
dejca wrote:
Zbog ulja se nije desio ni jedan kvar. Ona je ulje trosila i kad sam je kupio sa 80,000 km. Drugo uvek sam sipao brendirano ulje, famovo, belovo ulje i slično. Da sam sipao polu sintetiku ili sintetiku njega bi izgorela još brže.
Trenutni kvar ako je do ventila to nije sigurno do ulje, ako su karike moguće da su zalepile ili polomile tu sad možda i ima ulogu ulje. Ma to je što je, ništa ne traje večno.
A znam to i to uvek poštujem, ako ne platiš na most platićeš na ćupriji i nećeš završiti poso.
Aleko od kad sam ga nagovorio da pređe na polusintetiku troši nikad manje ulja a njegov motor je baš katastrofa. Takođe brend nije merilo da valja i Crna modriča je brendirana pa je loša, HX3 je potpisao Shell pa je loše ulje, mobil 1000... ima još primera naročito kad se krene u domaće brendove dok imaš recimo proizvođača koje malo ko čuo sa kvalitetnim uljima koja su egal ako ne i bolja od brendova a koštaju manje. Ventil ne mora da bude neispravan od ulja ali opet i može, potroši se čekiću, ode klackalica, bregasta se potroši... kad se otvori znaće se ali ulje uvek ima uticaj. Ne kažem da si ti kriv zas ve ali i onaj što ju je pre tebe terao 80k km svakako ima